Novas hvalpe 2018

hvalpe 4 dage gamle, Nova nyder besøg

                Nova                         Diamond Nellys Mango (Mikkel)

Nova er parret med Diamond Nelly´s Mango (kaldet Mikkel)

 Kunne du være interesseret i en af hvalpene, så ring gerne på 23322593 og hør nærmere, eller kontakt via hjemmesiden

 

Kuldet er nu udsolgt, men vi håber på hvalpe igen medio juni, hvor Beame gerne skulle føde et kuld efter Michno´s Friend Chandler Bing

22-3-2018

Opdatering , hvalpe født 20-3-2018

Pga. en computer som valgte at brænde af i aftes da jeg skulle arbejde på den, har hjemmesiden ikke været opdateret omkring Novas kuld før nu 😮

Hvalpene blev født d. 20-3 om aftenen/natten.

der blev 10 hvalpe fordelt på:

3 sorte tæver

2 gule tæver

2 sorte hanner

og 3 gule hanner

som det ser ud lige nu er alle tæver reserveret, mens der er både gule og sort han uden fremtidig adresse.

kun en enkelt familie har indtil nu været forbi og hilst på, så der kan stadig ske ændringer således der evt. bliver en ledig tæve...... spørg hvis du vil på venteliste til en evt ledig tævehvalp.

25-3-2018

4 dage gamle har alle hvalpe det fint og trives godt,der er stadig en sort han og et par gule hanner som søger nyt hjem fra de er 8 uger.

Temaet for stambogsnavne er fundet, og det bliver igen fra musikken..... denne gang ikke kunstnere, men sangtitler fra Abba musikken:

Sort tæve:  Labstratego That´s me        (navn reserveret)    

Sort tæve:  Labstratego Dancing queen  (navn reserveret)

sort tæve:  Labstratego Hasta manana   (navn reserveret)

Gul  tæve:  Labstratego Chiquitita         (navn reserveret)

Gul  tæve:  Labstratego Mamma Mia      (navn reserveret)

Sort han  :  Labstratego Move on

Sort han  :  Labstratego I wonder           (navn reserveret)

Gul  han  :  Labstratego Fernando          (navn reserveret)

Gul  han  :  Labstratego Super trouper   (navn reserveret)

Gul  han  :  Labstratego The piper         (navn reserveret)

Sådan bliver stambogsnavnene på hvalpene, men derfor kan de jo fint hedde Molly eller Fido i daglig tale.

Er der et navn på listen som man gerne vil have koblet på sin hvalp, så giv besked så vi kan få reserveret navnet til jeres hvalp, så kobler vi det rigtige navn med den rigtige hvalp efter udvælgelsen og før ID mærkningen

25-3-2018

30-3-2018

Så er hvalpene 9 dage gamle og et par enkelte har fordoblet deres fødselsvægt, og resten er tæt på i dette utroligt ensartede kuld, fødselsvægten på dem var så samlet som kun 60 gram mellem den mindste og den største, og de følges stadig pænt ad trods et ret stort kuld.

Som det ser ud lige nu er der kun 2 hvalpe som ikke er reserveret, det er en sort han og en gul han. Dog er det ikke alle som har reserveret hvalp, der har nået forbi endnu til en snak om hvorvidt det er det rigtige match for dem, så der kan stadig nå at blive en enkelt ændring i det.

Nova tillader nu uden knurren at de andre hunde stikker hovedet ind over kanten af hvalpekassen til hvalpene, så vi kan igen have alle inde at hygge i huset.

familie komsammen ved hvalpekassen

4-4-2018

Dagens billede af de sovende hvalpe 🙂

Hvalpene er nu 2 uger gamle, eneste aktivitet omkring dem er at de sover dier og vokser, hvilket bare betyder at de stortrives og intet mangler. 

En enkelt efterlyser flere billeder af hvalpene, og jeg indrømmer gerne at jeg ikke er så flittig i de første par uger på den front, men det skyldes simpelthen bare at jeg finder det ret ensformigt at tage billeder af sovende hvalpe og lægge dem på hjemmesiden igen og igen...... der kommer nok lidt mere kød på når hvalpene kommer op at løbe omkring, så bliver der jo lidt mere at vise frem.

alle sover

Nå ja.... så spiser vi igen

6-4-2018

Nu begynder det at gå stærkt med hvalpenes udvikling, de har fået øjne, og i dag prøvede jeg at støtte Nova lidt ved at påbegynde fodring af hvalpene, det var nu ikke alle der helt fattede meningen med at skulle spise sådan noget, men i løbet af et par dage ved alle helt sikkert hvad mad skal bruges til...... 

8-4-2018

Et match på en sort tæve og en interesseret køber viste sig ikke at være det rette, så der er nu igen en sort tævehvalp til salg, og en sort han som også fortsat venter på ny familie at bo hos

13-4-2018

Hvalpene er nu flyttet ud i større og bedre omgivelser, hvor der er lidt mere at undersøge efterhånden som de vokser og bevæger sig mere og mere omkring.

Et kuld på 10 hvalpe med tilhørende hvalpekøbere som (heldigvis) er meget interesserede, kan virkelig holde opdrætteren beskæftiget det meste af hans fritid...... dette går lidt ud over opdateringer på hjemmesiden, da det trods alt er vigtigere at sørge for at hvalpene passes optimalt, og at være der for de besøgende for at klæde dem bedst muligt på til at overtage deres nye familiemedlem om en god måneds tid.

Nu hvor hvalpene er 3 en halv uge gamle er alt indtil videre gået fuldstændigt efter bogen, og alle trives storartet

godnat-mad

godnat-mad

16-4-2018

Nu bliver der rigtigt fart på udviklingen, hvalpene spiser nu godt, og de er begyndt at gå ud i hundegården på egen pote :)

18-4-2018

I dag var det dejligt vejr, og gråmulen havde hele børneflokken med på picnic i det grønne

25-4-2018

I dag var der middagsmad i det grønne, med efterfølgende hygge/fodersøg/skudtræning. Hvalpene er nu så vant til skud med signal pistol, at de end ikke ænser at der bliver skudt, de leger bare videre uden at se op når der skydes....... en enkelt hvalp stod på min træsko for at komme op imens, så det er vist som det skal være.

Der er indkøbt farvede hvalpe halsbånd, så nu kan de få dem på, således at det bliver nemmere at se forskel, og bedømme lidt om hvilke hvalpe der er til hvad, og hvilken køber der har mest glæde af den enkelte hvalp

27-4-2018

3 trætte drenge

Gråmulen nedlagt

Fælles spisning

Morgenmad 6-5-2018 for både egne og lånte hunde
Morgenmad 6-5-2018 for både egne og lånte hunde
Morgenmad
Morgenmad
Skovtur 6-5-2018,  klar-parat
Skovtur 6-5-2018, klar-parat
start
start
forhindrings løb
forhindrings løb
fandt lige en pind
fandt lige en pind
tygge hygge
tygge hygge

9-5-2018

Desværre måtte en familie opgive at blive hundeejere i denne omgang, derfor har vi nu igen en dejlig sort hanhvalp til salg fra Novas kuld

Nyeste kommentarer

20.01 | 20:45

Sådan Donna!

07.06 | 12:24

I menu punktet "kontakt" finder du mail adresse og mobilnummer ,s...

07.06 | 07:44

Hejsa. Hvordan kommer jeg i kontakt med dig? Vil gerne høre til, om du h...

28.09 | 16:40

Jeg glæder mig til lille Fanta kommer til Faxe 😍👍