Donnas hvalpe 2022

11.03.2022

Der er en enkelt hanhvalp tilbage, efter at en køber stærkt opfordret her fra, måtte ud at se efter en hvalp fra et andet sted.  Det var lidt ærgerligt, da det var et rigtigt godt sted at hvalpen ville være kommet hen, men dem der havde reserveret, afviste at følge vore spilleregler, og var derfor uønsket som køber.

Men ellers er alt forløbet super godt siden sidste skriv her , hvalpene har virkelig udviklet sig i den seneste uges tid. De er både blevet mere nysgerrige på verden, og samtidig meget mere kontaktsøgende.

Programmet for resten af hvalpenes tid her på stedet er nu en gang ormekur mere i næste uge, chipmærkning på søndag og dyrlægetjek på tirsdag, og så er der nogle få besøg af de fremtidige ejere.

06.03.2022

Alle hvalpe har det godt, og er ved at have de fremtidige adresser på plads, kun et par enkelte købere mangler at få lagt fast hvilken hvalp de skal have.
Den sidste hanhvalp ser ud til også at være afsat, så der kan meldes udsolgt.

DOG er en enkelt familie sendt i tænkeboks i et par dage, ligesom jeg selv lige overvejer omkring en aftale, så det er muligt at der igen BLIVER EN HANHVALP FRI.

Hvis du mener at denne hvalp måske lige er den du søger, så ring og spørg om den blev ledig. 

2 trætte hvalpe sammen med gamle Nova efter et besøg
2 trætte hvalpe sammen med gamle Nova efter et besøg
Koda slapper heeeeelt af i skødet på sin fremtidige far
Koda slapper heeeeelt af i skødet på sin fremtidige far

27.02.2022

her under findes lidt billeder af hvalpene fra den seneste uges tid.

Som det ses vokser de fint, og begynder at være pænt aktive både inde og ude. Vejret har dog gjort at de ikke har været taget så meget ud at udforske verden endnu, da det ikke er særligt fedt for en lille hvalp at opleve alt det "sjove" hvis man er våd og hundefryser, så vil man bare gerne ind i varmen igen.

Der er sat halsbånd på hvalpene for et par dage siden, og jeg kan nu begynde at skele lidt til den enkeltes egenskaber, og dermed til hvem der vil egne sig til at komme hvor hen, og det vil den næste uges tid  blive brugt til, samtidig med at hvalpene bliver betragtet i mange forskellige omgivelser og situationer både i flok og alene.

Der er stadig en enkelt hanhvalp til interesseret aktiv familie.

græsset er frosset, men solen varmer .
græsset er frosset, men solen varmer .
I dag spiser vi ude i den dejlige sol
I dag spiser vi ude i den dejlige sol
hjemme i hulen.
hjemme i hulen.

28.01.2022

Der er ved at blive mere trængsel ved mælkebaren, alle hvalpe trives og har det godt.  Deres nye familier er så småt begyndt at kigge forbi, således havde vi i dag første besøg, og 2 familier kommer og ser til hvalpene i morgen. Det er altid en fornøjelse at hilse på de nye mennesker, man skal arbejde sammen med i kortere eller længere tid, for at give dem så let en start med nye familiemedlemmer som muligt.

28.01.2022

28.01.2022 De tykke basser

22.01.2022

Som ventet valgte den lille tævehvalp den anden side, så Donna ligger nu med 7 stærke ensartede hvalpe.

Som udgangspunkt er der udsolgt i tæver, men de to familier som har reserveret dem der er, har ikke været forbi endnu, og indtil de har det, er det jo ikke helt sikkert.

Der er 3 hanhvalpe tilbage til aktive familier.

22.01.2022

Første hvalp 16.30

21.01.2022

Der er ro i kassen i dag, Donna er ved godt mod og hvalpene ser fine ud, dog er den lille tæve lidt tvivlsom, da den ikke rigtigt kæmper for livet, den leder ikke målrettet efter en pat at suge sig fast i, men når den endelig tager fat, så spiser den lidt. Desværre siger erfaringen mig at  den slags ikke bliver mange dage gamle, men vi ser hvad den bestemmer sig til.

Jeg mangler lige at få en snak med et par familier som har spurgt på hvalpe, det retter jeg op på lørdag i løbet af dagen.

Der er et par ledige hanhvalpe at få..... den lille tæve lover jeg ikke væk, før jeg har set at den vil livet.

 20.01.2022

kl 21.40..... jo jo damen har skam respekt  +2 tæver på 5 minutter....... eller halvanden tæve skulle jeg måske sige, en på 220 gram og en på 440 gram. Den lille tæve kom baglæns, og sammen med at den var lille har den nok ikke stimuleret veerne godt nok, og derfor længere undervejs, hvilket igen har spærret vejen for den næste hvalp i køen. Den lille hvalp var lidt svag efter fødselen, men vi må se om ikke den vinder med.

Nu tør jeg godt sige at der er de ønskede hvalpe til dem der er skrevet op.

kl. 21.00

Donna slapper lidt af og nusser om de første 5 hvalpe, det bliver ikke noget imponerende stort kuld, men der er mindst en mere hvalp der inde, og jeg håber da også der er to. Donna har til nu været rigelig nærig med tævehvalpe, og kun en enkelt er det blevet til...... der skulle MEGET gerne komme en mere, så jeg slipper for at skulle vælge en køber fra. Jeg ved at der sidder et par stykker og følger med i om der bliver tæve til dem, og jeg bliver vist lige nødt til at have en snak med Donna om leveringen af en tæve mere.

kl. 21.45  hanhvalp   295 g.

kl. 21.35  tævehvalp 440 g.

kl. 21.30  tævehvalp 220 g.

kl. 19.30  hanhvalp   350 g.

kl. 19.05  hanhvalp   350 g

kl. 18.50  tævehvalp 370 g

kl. 18.15  hanhvalp   380 g

kl. 16.30 kom så den første hvalp, en fin hanhvalp på 390 g.

16.00

Jeg er lige kommet hjem fra job, og Donna er nu i fuld gang med opblokning, hvilket er startet ved middagstid, har jeg fået at vide. Dette kan tage mange timer endnu, men første hvalp kan også være lige på trapperne........ vi får se, vi er klar 🙂

20.01.2022

05.15

Ingen ændringer i løbet af natten. Alt er normalt, og stille og roligt

19.01.2022

Donna har valgt at holde lidt ekstra på hvalpene denne gang, og for første gang kommer hun til at føde en smule senere end forventet (i dag)....... ganske vist nok kun en enkelt dag senere, men hun plejer altid at føde et par dage tidligere end forventet så lidt overraskende.

Hendes temperatur nu kl 17.30 er ved at være faldet en hel grad, og det varsler en snarlig fødsel, men der er endnu fuldstændig ro på hende, og jeg forventer ingen hvalpe før engang i morgen måske tidligt måske sent.

Jeg vil opdatere denne side jævnligt når der er noget at berette.

21.30

Seneste nye er at der ikke er nogen ændring siden sidste skriv, ud over yderligere 0,1 grad temperatur fald. Der vil sikkert begynde at være en del aktivitet , med skraben i bunden af hvalpekassen, og andre instinktive forberedelser til fødsel fra hen sidst på natten er mit gæt.  Næste opdatering her på siden bliver nok i morgen tidlig, inden jeg tager på arbejde, og familien overtager vagten.

Marie Rune 20.01.2022 20:45

Sådan Donna!

Nyeste kommentarer

20.01 | 20:45

Sådan Donna!

07.06 | 12:24

I menu punktet "kontakt" finder du mail adresse og mobilnummer ,s...

07.06 | 07:44

Hejsa. Hvordan kommer jeg i kontakt med dig? Vil gerne høre til, om du h...

28.09 | 16:40

Jeg glæder mig til lille Fanta kommer til Faxe 😍👍